Gsmhoesje Maken met Foto
Gsmhoesje Maken met Foto
Gsmhoesje Maken met Foto
Gsmhoesje Maken met Foto

heartbeat feature
AANBEVOLEN PRODUCT
Heart Beat Collectie
De lach van je geliefde, je fantastische beste vriend of jezelf dwingen je angst te overwinnen; er zijn veel dingen waarvan je hart sneller gaat kloppen en die wil je je voor altijd herinneren. Dit is mogelijk met onze Heart Beat collectie. Schrijf je Heart Beat tekst op een van onze designs om een unieke gepersonaliseerde telefoonhoes te maken en dit moment nooit te vergeten. Volg je hart!

Eenvoudig en snel de leukste hoesjes maken!
Zelf een hoesje maken!
Een iPad hoesje of telefoonhoesje ontwerpen bij Hoesjemaken.nl is leuk voor jezelf, maar het is ook een geweldig cadeau. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, moederdag, vaderdag of als origineel cadeau voor je vrienden. Gebruik een leuke foto van jou en je moeder of een foto van dat ene moment datje nooit wil vergeten van jou en je vrienden. De mogelijkheden om een hoesje te maken zijn eindeloos en wij helpen jou het perfecte hoesje zelf te ontwerpen. Zelf ontworpen hoesjes zijn natuurlijk ook voor zakelijk gebruik. Voorzie onze hoesjes van een logo of huisstijl als hét visitekaartje van jouw bedrijf.
Jouw leukste foto’s op een hoesje!
Een foto hoesje maken bij Hoesjemaken.nl is super simpel! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de beste foto’s kiest voor het juiste hoesje. Gebruik altijd foto’s met de hoogste kwaliteit direct vanaf je telefoon, camera of social media. Zijn er mensen of dieren in jouw leuke foto, zorg ervoor dat deze dan goed in het midden staan zodat zij er mooi op komen te staan. Ga je een rondom bedrukt hoesje maken; zorg er dan voor dat je geen gezichten op of buiten de rooie lijnen zet. Veel plezier met het maken van jouw foto hoesje!
Een origineel cadeau!
Tegenwoordig maken wij dagelijks vaak tientallen foto’s. Wij gaan vaak op vakantie, hebben dieren die wij liefhebben, beleven leuke momenten met onze vrienden en familie en delen onvergetelijke momenten met de liefde van ons leven. Deze foto’s verdwijnen snel weer tussen de honderden, of soms duizenden foto's. Wij zorgen ervoor dat je gelijk iets moois kan maken van deze momenten; je vereeuwigt ze op een hoesje! Je eigen hoesje maken is eenvoudig en snel. In een paar minuten maak je een uniek hoesje voor jezelf of als leuk cadeau voor familie of vrienden.