Over ons


Over Gsmhoesjemaken.be

Gsmhoesjemaken.be was in 2009 één van de eerste aanbieders van gepersonaliseerde hoesjes in Nederland. We hebben over de jaren onze techniek geperfectioneerd zodat je een leuk hoesje ontvangt voor een redelijk prijs. We weten dat onze klanten eenvoudig een hoesje willen ontwerpen en snel thuis ontvangen. Het is daarom ook ons doel om jou de kans te geven om je leukste foto's te gebruiken voor een mooi hoesje voor een lage prijs!


Goed gebruik maken van je leukste foto's!

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, je kunt het bijna niet meer voorstellen om zonder te leven. Door middel van onze smartphones, maken we ook tegenwoordig aardig wat foto’s. Er zijn sommige mensen tussen ons die er wel 20 per dag maken! Deze foto’s wil je goed gebruiken, maar verdwijnen vaak tussen de duizenden die je al op je smartphone of camera hebt staan. Gsmhoesjemaken.be geeft jou de kans om eenvoudig en snel gebruik te maken van deze foto’s. Dit kan voor jezelf maar uiteraard ook als uniek cadeau voor familie en vrienden!


Onze expertise voor jou aan de slag.

Wij zijn al jaren bezig om ervoor de zorgen dat wij een perfecte kwaliteit hoesje kunnen leveren, voor een redelijk prijs. Sinds 2009 is er veel ontwikkeling geweest in de printtechnieken en soorten hoesjes. Omdat wij steeds investeren in nieuwe technieken hoeft je eigen hoesje maken niet duur te zijn. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat mensen liever vaker een hoesje met een nieuwe leuke foto bestellen, dan 1 keer een dure. Gsmhoesjemaken.be richt zich daarom al jaren op de juiste verhouding van kwaliteit en prijs. Daar zijn wij trots op! In oktober 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met CustomConcepts, een specialist in custom printing, zodat we nog sneller, mooier én voordeliger onze hoesjes voor jou kunnen maken!