Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Een lach van je geliefde, die speciale persoon in je leven of je angsten overwinnen.

Er zijn veel dingen die je hart sneller laat kloppen en die momenten wil je bewaren. Het volgen van je hart brengt altijd het meeste geluk, en dat kan je nu vastleggen door het maken van je eigen heartbeat telefoonhoesje.

Maak jouw heartbeat

Jungle Love

Een passie voor reizen en altijd op zoek naar het onbekende? Je kan een hoesje ontwerpen waarmee je die momenten opnieuw kan beleven. De jungle verkennen, nieuwe dieren zien, nieuwe vrienden maken en bijzonder eten proberen. Koester deze herinnering voor altijd in je hart.

Een passie voor reizen en altijd op zoek naar het onbekende? De jungle verkennen, nieuwe dieren zien, nieuwe vrienden maken en bijzonder eten proberen. Koester deze herinnering voor altijd in je hart.

Maak jouw heartbeat

De kers op de taart

Liefde is prachtig, net als taart. Of het nu een geglazuurde donut is waar je hart sneller van gaat kloppen of een heerlijke muffin; ga een smakelijk hoesje ontwerpen en het zal er hoe dan ook verrukkelijk uitzien.

Of het nu een geglazuurde donut is waar je hart sneller van gaat kloppen of een heerlijke muffin; ga een smakelijk hoesje ontwerpen en het zal er hoe dan ook verrukkelijk uitzien.

Maak jouw heartbeat

Pink Flamingo Love

Soms trekken tegengestelden elkaar aan, zoals een flamingo in de woestijn. Deze vogel houdt van water maar leeft op de droogste plekken ter wereld. Jij en je beste vriendin kunnen heel anders lijken, maar liefde verbindt jullie. Bezegel de vriendschap in de heartbeat van jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje.

Soms trekken tegengestelden elkaar aan, zoals een flamingo in de woestijn. Bezegel de vriendschap in de heartbeat van jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje.

Maak jouw heartbeat

De kracht van de natuur

Een hartslag betekent dat je leeft en wat leeft er meer dan de natuur zelf? Koester dit gevoel door een gepersonaliseerd telefoonhoesje met een symbool van het leven zelf. Of het nu om planten en dieren gaat, of over groei en ontwikkeling, laat je heartbeat het voor je zeggen.

Een hartslag betekent dat je leeft en wat leeft er meer dan de natuur zelf? Of het nu om planten en dieren gaat, of over groei en ontwikkeling, laat je heartbeat het voor je zeggen.

Maak jouw heartbeat

Wanderlust

Altijd al gedroomd van reizen, ronddwalen of ben je al vaak onderweg? Vliegtuigen staan voor kansen en vrijheid en het ervaren van het nieuwe. Laat mensen zien waar jij voor staat en ga je eigen hoesje ontwerpen met ons vliegtuigontwerp en je droombestemming in de heartbeat.

Altijd al gedroomd van reizen, ronddwalen of ben je al vaak onderweg? Laat mensen zien waar jij voor staat en ga je eigen hoesje ontwerpen met ons vliegtuigontwerp en je droombestemming in de heartbeat.

Maak jouw heartbeat

Black Hearts

Laat de kleur je niet beïnvloeden, deze harten zijn voor mensen die houden van een simpel design. Een simpel design betekent natuurlijk niet meteen simpele liefde. Je eigen hoesje ontwerpen met een heartbeat-tekst zorgt voor een stijlvolle, unieke uitstraling.

Een simpel design betekent natuurlijk niet meteen simpele liefde. Je eigen hoesje ontwerpen met een heartbeat-tekst zorgt voor een stijlvolle, unieke uitstraling.

Maak jouw heartbeat

Hoe het werkt

Met onze Heartbeat functie kun je je telefoon- of tablethoesje aanpassen met de herinnering aan iets waar je hart sneller van gaat kloppen.

Maak jouw heartbeat
Maak jouw heartbeat

Laat je inspireren

Maak jouw heartbeat