Hoe kunnen we je helpen?

Populaire onderwerpen verzending, retour, betaling

Betalen

Voor welke betalingsmogelijkheden kan ik kiezen?

Het is bij ons mogelijk om te betalen met de meeste betaalmethoden. Betaalmethoden die bij ons beschikbaar zijn: Bancontact card, Paypal, Online overschrijving, Mastercard, Visa en American Express. Alle doorverwijzingen vanaf onze website zijn beveiligd met een SSL-codering, op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij een veilige online winkelervaring hebt.

Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Je kunt je kortingscode invulling in het afrekenscherm onder “kortingscodes”. Iedere kortingscode kan maar één keer worden gebruikt.

Hebben we je nog niet kunnen helpen?

neem contact op
Vragen

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is mijn bestelling wel goed bij jullie ontvangen?

Controleer dan altijd ook je map voor ongewenste reclame of spam. Als de bevestigings e-mail niet in een van deze mappen terecht is gekomen en je ook nog steeds geen e-mail van ons hebt ontvangen, kunt u ons dit laten weten.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Dit is helaas niet mogelijk. Om een snelle levering te garanderen, wordt je bestelling onmiddellijk verwerkt door ons productieteam op het moment dat jij je bestelling plaatst. Dit is een geheel geautomatiseerd proces. Zorg er dus voor dat jij geheel tevreden bent over je ontwerp voordat je deze voltooid.

Wat zijn de verzendkosten en -tijden?

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW
  • Track&Trace express: volgende werkdag in huis (GLS) () € 4,09
  • Ophaalpunt volgende werkdag ophalen bij Accesspoint(UPS) () € 2,89
  • Normaal: Bezorging met brievenbus post (Bpost) 2-4 werkdagen () € 2,44

Is het mogelijk om mijn bestelling te volgen?

In je account op onze website heb je de mogelijkheid om je bestelling te volgen. Op het moment dat je bestelling bij ons verzonden wordt, ontvang jij in je e-mail een track&trace nummer. Het kan echter enkele uren duren totdat je bestelling zichtbaar is, controleer dit dus nogmaals voordat je contact opneemt met ons support team.

Feestdagen

Houd tijdens (Nederlandse) feestdagen en drukke periodes rekening met een langere verwerking en aflevering van je bestelling. Op feestdagen worden bestellingen niet door ons of onze transporteurs verwerkt. Bestellingen die de dag voor de feestdag of op de feestdag zelf geplaatst worden, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 22 april - Tweede Paasdag 27 april - Koningsdag 30 mei - Hemelvaartsdag 10 juni - Pinksteren 25 en 26 december - Eerste en Tweede kerstdag