Hoe kunnen wij u helpen?

Populaire onderwerpen: verzending, retour, betaling

Retouren

Is het mogelijk om mijn order te retourneren?

Het is niet mogelijk om je gepersonaliseerde items naar ons terug te sturen. We vragen je wel om met ons contact op te nemen als je niet 100% tevreden bent met je ontvangen producten. Ons support team is klaar om je te helpen. Via neem contact op onder aan deze pagina en login met je account. Kies vervolgens mijn ontvangen product(en) en leg ons in het kort uit wat het probleem is. Wij zullen binnen enkele uren reageren en proberen altijd een passende oplossing aan te bieden.

Hebben we je nog niet kunnen helpen? Neem contact met ons op voor direct support.

neem contact op
FAQs

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is mijn bestelling wel goed bij jullie ontvangen?

Controleer dan altijd ook je map voor ongewenste reclame of spam. Als de bevestigings e-mail niet in een van deze mappen terecht is gekomen en je ook nog steeds geen e-mail van ons hebt ontvangen, kunt u ons dit laten weten.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Dit is helaas niet mogelijk. Om een snelle levering te garanderen, wordt je bestelling onmiddellijk verwerkt door ons productieteam op het moment dat jij je bestelling plaatst. Dit is een geheel geautomatiseerd proces. Zorg er dus voor dat jij geheel tevreden bent over je ontwerp voordat je deze voltooid.

Waar kan ik mijn bestelling volgen?

Als je een verzendmethode met een trackinglink gekozen hebt, ontvang je de link om je bestelling te volgen via e-mail. Je vindt deze link in de verzendbevestiging die je van ons hebt gekregen. Als je erop klikt, word je doorgestuurd naar de webpagina van de vervoerder die je gekozen hebt.

Wat zijn de verzendkosten en -tijden?

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW
  • Premium (GLS) € 3,72
  • Ophaalpunt (UPS) € 3,26
  • Standard (Bpost) € 2,47

Feestdagen

Houd tijdens (Nederlandse) feestdagen en drukke periodes rekening met een langere verwerking en aflevering van je bestelling. Op feestdagen worden bestellingen niet door ons of onze transporteurs verwerkt. Bestellingen die de dag voor de feestdag of op de feestdag zelf geplaatst worden, worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

1 Januari - Nieuwjaar
5 April - Goede vrijdag
27 April - Koningsdag
13 Mei - Hemelvaart
24 Mei - Pinkstermaandag
25 en 26 december - Eerste en Tweede kerstdag